Prijava

Naslovnica
Tečaj za skipera jedrilice - Uvod Ispis

Tečaj za skipera jedrilice krunski je tečaj škole jedrenja. I najobimniji naravno. Jer skiper je onaj koji u svakom momentu odgovara za sigurnost broda i posade. I mora znati odgovor na svako pitanje koje se postavi. I mora imati rješenje za svaki problem koji se pojavi, ne samo na brodu, već i među posadom. Zato mora imati, osim nautičkih znanja, i obimno tehničko znanje i imati sposobnost i sklonost samostalno rješavati barem najosnovnije probleme i kvarove koji će kad tad doći. Svaka jedrilica vrlo je kompleksan proizvod koji se kreće u složenom okruženju, pa je i spisak nepredviđenih događanja prilično širok. Da ne spominjemo posadu, koja je također mogući izvor velikih poteškoća.

Ovaj tečaj podijeljen je u 10 poglavlja, modula, koji sadrže osnovne informacije i materiju potrebnu za sigurnu plovidbu pod jedrima. Nakon svakog modula nalazi se test za provjeru. Nemojte žuriti, na svako se poglavlje možete vratiti koliko god puta željeli i testirati svoje znanje. Iskustvo govori da za svladavanje cijele teorije Tečaja za skipera, treba oko 20 do 30 sati učenja i vježbanja.

Kako biste uspješno vodili svoj brod, na svoje i zadovoljstvo svoje posade, svakako proučite ovaj tečaj. Temeljen na znanju i iskustvu skipera koji je uspješno savladao tisuće i tisuće milja, i u čijoj se posadi izmijenilo tisuće osoba, daje bogato predznanje svima koji žele biti ili već jesu skiperi.

Za nastavak molimo PRIJAVITE SE.

Ažurirano: Petak, 03 Lipanj 2011 22:31
 


Powered by Joomla!. Copyright © 2011 Geonaval d.o.o. Sva prava pridržana. Izrada i održavanje MiRiNe d.o.o.. Valid XHTML and CSS.